Contact

Onze diensten

Oude metalen ophalen

Van Achter Dirk & Zoon zorgt voor het ophalen en opkopen van oude metalen. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. En wij komen op het afgesproken tijdstip bij u langs om uw oude metalen, schroot, oud ijzer... op te halen.


Afleverpunt voor metalen

Dirk Van Achter & Zoon is een afleverpunt voor metalen. U kunt er autowrakken, electronica, motoren, batterijen en metalen afleveren. Wij zorgen voor een correcte verwerking van al het materiaal. Of het nu gaat om stukken plaat, draailingen, staal, non-ferrometalen zoals koper, brons, lood, zink, aluminium, inox…


Containerdienst

Heeft u een container nodig om uw oud ijzer, metalen en alle andere soorten afval in te dumpen? Dirk Van Achter & Zoon komt op het afgesproken tijdstip bij u langs met een ruime container. U deponeert er uw materiaal in, en wij komen de container oppikken op het einde van uw werken.

Na weging bezorgen we een eerlijke vergoeding aan de geldende dagprijs. Zo bent u van uw oude schroot af én verdient u er nog wat aan!


Gebouwen leegmaken

Als u dat wil, maken wij huizen, loodsen en industriële gebouwen leeg. De inboedel nemen we mee, wanneer dat gewenst is. Neem gerust contact op met Dirk Van Achter & Zoon als u vragen heeft of de mogelijkheden wilt bespreken.


Contacteer ons Gratis offerte